Finlandssvensk kock, författare och entreprenör

Trött!

Igår var en mycket emotionellt påfrestande dag. För det första blev jag helt slut efter 2 timmars diskussion på morgonen med min företagsrådgivare. Kom dit för att få lite råd kring företagsförsäljning men det blev istället någon sorts terapistund av det hela? Mitt huvud bara snurrade efteråt. 

Sen publicerade jag också ett ganska laddat blogginlägg om höstens planer, en liten terapisession i sig det också, som fick oväntat stor respons i sociala medier! Ärligt talat vet jag inte vad som imponerar på folk längre så jag blev lätt överväldigad av alla likes och hurra-rop. Det var omtumlande det också på sitt sätt. 

Jag fick bara ett par timmars sömn inatt så nu känner jag mig typ som en zombie. Jag lät mitt undermedvetna bestämma outfit idag. Det blev en kombination av svart och blodrött! Ehrm. Why so serious? 😀 Nå, kanske för att jag hade bankmöte idag och jag hade ungefär 0% lust att plocka fram resultat och balans-papperna idag igen. Önskar att jag hade en ekonomichef som skötte allt sånt här förhandlande åt mig. Eller så skulle jag bara behöva en ledig dag i sängen så skulle jag känna mig fit for fight igen.

Måste sluta skriva nu innan vemodet tar över! Man blir så deppig när man inte kan sova men oftast är det ju helt obefogat. Därför sätter jag punkt nu hastigt innan jag börjar gnälla allt för mycket. Vi hörzz!


Ps. Såg ni förresten att min första KIT-video kommit upp på fb nu? Länk här

 

 Kommentera

E-postadressen publiceras inte.