Finlandssvensk kock, författare och entreprenör

Pick my brain?

Ni är ovanligt många som är inne och läser min blogg just nu. En tanke slog mig. Kanske ni kan hjälpa mig med en sak? 

Mitt skrivande (bloggande) är en av de mest frigörande aktiviteterna jag har i mitt liv. Jag tycker om att reflektera kring saker och ting. Jag bearbetar mig själv, karvar ut min person och mina åsikter genom mina texter.

Men allt är inte värt att skriva om. Just nu grubblar jag t.ex jättemycket på helt onödiga saker (sånt jag ändå inte har någon kontroll över) och det skulle således vara bra för mig att få dyka ner i något ämne utanför mig själv en stund. Eller i alla fall något annat än min rådande livssituation.

Så, om du har ett önsketema/önskeinlägg du tycker jag borde ta upp här på bloggen kommentera gärna så ska jag skriva om det. Till exempel skulle jag gärna vilja skriva om allt som spådamerna sagt till mig (hade nyligen en ”andlig period” och gick till flera stycken) men är rädd att mista min jordnära image på kuppen om jag skriver om det, haha! Skriv om ni tycker det skulle vara intressant att läsa ändå. Vi får se om det slår in. 😊

Ja, alltså fritt fram att önska nu! Pick my brain!

 

 2 thoughts on “Pick my brain?”

  • Skriv, skriv, skriv!
    Jag är jordnära med ”rapa upp ti knäna”, men är ändå hur andlig som helst. Anser att det ena utesluter inte det andra.
    ❤️

    • Jag anser det samma! Vet bara allt för väl vad man ”ska” tycka och tänka för att anses vettig vilket influerar hur jag skriver ibland… Önskar jag nån gång vågar skriva om ämnet utan förbehåll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.