Finlandssvensk kock, författare och entreprenör

På gång just nu

Oj, det här blev en ganska livlig vecka… Händer mycket nu!

  • Igår morse gjorde jag ett konsultuppdrag i Jakobstad, hann just och just hem till Vasa igen innan jag öppnade butiken för dagen.
    Det gick bra och jag känner mig nöjd med min insats där! Jag kommer att fortsätta med det här i framtiden.
  • Jag har fått fler kursbokningar till hösten, inom allt möjligt mat & bokrelaterat!
  • Butiken har jag möblerat om, det är verkligen nystart på alla fronter.
  • På tal om butiken så är den definitivt till salu nu, som jag skrev om här.
  • Ikväll ska jag baka en massa minicupcakes att bjuda på vid min boksignering imorgon på finska bokhandeln i Rewell Center, Vasa.

 

Jag gick dit i måndags för att kolla läget; typ bara checka när jag ska komma och så. Jag måste ha gått i andra tankar för inte förrän butikschefen visade det såg jag att min bok hade fått en alldeles EGEN hylla vid kassan, det fanns massor med flyers upptryckta om mitt besök på fredag och dessutom hade de skyltat ordentligt utanför.
Jag gick ju själv uppför den där rulltrappan men noterade inte ens skylten. Haha!

Who’s that girl liksom? Fattar inte att det är jag. Sambon säger att jag är en ”stara” nu. Men så känner man nog aldrig själv om sig själv. Lite svårt att ta in när folk säger det, faktiskt.

Vad mera är på gång?

Jag har ett samarbete på gång med klädmärket ”Dress Like Marie” som ni förhoppningsvis får läsa mera om redan ikväll.
Älskar att första brandet jag får vara ansiktet utåt för EVER i min karriär är ett klädmärke. Att det ska vara så svårt att få vara ambassadör för något matrelaterat liksom! Men jag är glad!

Jag är också glad för en ny kund som jag landat. Jag sa ju att jag skulle level up! 🙂 Nu ska jag börja göra matvideor varje månad till Kit.se och jag har också något annat på gång i Stockholm. Hoppas att det blir en resa dit snart igen. Jag älskar att jobba med svenskar och de verkar uppskatta att jag är effektiv och noggrann.

Den finska sisun blandat med finlandssvenskheten är en slagkraftig kombination. Så onödigt att den ska motarbetas hela tiden i regeringen och landet överlag.  Jag tänker aldrig välja sida för jag trivs bra i mitten. Ser mig själv som en skandinav, punkt slut. Jag gillar att väva ihop kulturer, det är mitt sätt att jobba med både mat och min livsstil överlag.Kommentera

E-postadressen publiceras inte.