Finlandssvensk kock, författare och entreprenör

En klapp på axeln från chefen

En bra sak med att vara egenföretagare är att man inte har någon chef. Skönt att ställa dagen som man vill!
En dålig sak med att vara egenföretagare är att man inte har någon chef. Ingen ledning som skickar en på semester vid väl valda tillfällen på året och ingen som klappar en på axeln och säger ”tack för idag” då man går hem. Men jag klagar inte. Jag jobbar ju så här av fri vilja.

Men visst har jag också en chef. Många! Konsumenterna, kunderna är mina chefer. Och nu råkar jag ha en kund som tyckte jag också borde få någon sommarpresent uppifrån, för en gångs skull. Hon kom in igår och jag blev helt paff av den fina gesten.

Sommarpresent? Till MIG? Herregud, så snällt! Titta!

Och jag som älskar smultron på strån fick just ett sådant kort! 🙂

 

Är det så här det känns att få en personalgåva? Att få en klapp på axeln från chefen? Att bara vara en helt normal person som får sommargåvor?? Jag brukar inte ens få en ask chokladpraliner till jul så jag har ingen aning. Jag missar nog nåt här i livet!

ÅH TACK, CHEFEN! *hjärtögon*

I paketet gömde sig en handtillverkad ”kylbox” gjord av KAFFEPAKET.

En dag hade jag sett att chefen hade just en sån här och då hade jag varit väldigt imponerad…

Tänk att nu fick jag en precis likadan! 🙂

Jösses, vilket hantverk. Och SÅ SNYGG!
Den ska jag ta med på Martha-picknicken vi ordnar om två veckor. 🙂

TACK!

 Kommentera

E-postadressen publiceras inte.