Finlandssvensk kock, författare och entreprenör

8 kokböcker som lockar mig just nu

Inlägget innehåller annonslänkar

När jag köper böcker är sannolikheten stor att den innehåller någon form av mat… Tror aldrig jag köpt en roman i hela mitt liv? Kanske i present i så fall. Njäeh. Jag är definitivt en faktaboks-junkie! Mat, hälsa, träning, självhjälpsböcker. Det är vad jag investerar i! Måste lista alla självhjälpsböcker jag läst i ett senare inlägg. De som jag gillade alltså. Ju fler man läser desto kräsnare blir man… 

Idag tänkte jag dela med mig av 8 kokböcker som jag är intresserad av just nu.  

Har ni läst dem? Är de bra? 

Mandelmanns köksbok : självhushållande recept från Djupadal 

Power snacks : 50 nyttiga mellanmål fulladdade med näringsämnen

Från grunden med systrarna Eisenman : allt ifrån marmelad och ketchup till kimchi och mozzarella

Vardagsvego för alla! : snabba och lättlagade vegorecept för vardagen

Det gröna skafferiet : Drömmen om livet på landet

Supermat för familjen : Lättlagat, supergott och fullt av nyttigheter!

Hormonsmart mat och effektiv träning 

Annikas paleokök : helt fritt från socker, gluten och mjölkprodukter

 

Nu vill jag få tips från er, vilka kokböcker stöter och nöter ni mest hemma och vilka står ännu i hyllan helt orörda?  Inte mina, hoppas jag! *nervöst skratt*. Vilken kokbok är din absoluta favorit? Berätta! 

 

 2 thoughts on “8 kokböcker som lockar mig just nu”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.