Finlandssvensk kock, författare och entreprenör

Läs boken Malins nya mat helt gratis!

Nu när nya boken kommit ut har också intresset för min tidigare bok Malins nya mat – glutenfri mat för livsnjutare från 2015 återuppstått.

Ni undrar var man får tag på den tryckta boken. Mitt enda svar är att söka på biblioteket eller på ”svarta marknaden” (haha) för jag har inga fler i lager och jag har heller inga planer på att göra en ny upplaga. 

Bokrelease 2015, Gros bokhandel

I julas när de sista böckerna såldes bestämde jag mig för att ”släppa den fri” på nätet och lägga ut den helt gratis på ISSUU. Jag älskar att ge mina läsare special treatment 🙂 Då fick alla läsare som skrev upp sig som prenumeranter på bloggens nyhetsbrev en länk till boken. Nyhetsbrevet sänder ut en veckosummeringar av alla nya inlägg på sidan och jag blir alltid så glad av att se hur många som faktiskt öppnar mejlen och klickar på ett recept eller ett personligt inlägg som jag skrivit!  Det värsta vore att ni upplevde det som spam, det är ju inte meningen!

Nu när jag uppgraderat min gamla vanliga blogg till en ny design (startsidan ser helt annorlunda ut nu) är det ännu mera motiverat att följa nyhetsbrevet för att inte gå miste om något. Följ veckobrevet här!

 

Nu tar jag det här ett steg längre och bäddar in boken HÄR direkt i detta inlägg. Varsågoda 🙂

 

Jag har haft en hel del blandade känslor kring den här boken och allt som hände i mitt liv när jag skrev den och började sälja den själv på eget förlag. Nu har jag släppt alla de negativa känslorna (stridsyxan vilar nedstucken i en stubbe någonstans i Malax skogar) och jag känner bara tacksamhet och stolthet.

Jag växte verkligen som människa dessa åren både professionellt och på ett personligt plan. Allt som jag hade önskat och föreställt mig tack vare boken hände också, det tog bara längre tid än jag hade trott. Men det hände. Och jag är inte lika vilsen längre. Det känns så skönt. Boken har gjort vad den skulle för mig och det gläder mig att den kunnat hjälpa även andra. 

Ta gärna en titt i mitt receptarkiv för fler naturligt glutenfria recept som är helt gratis att förkovra sig i. 🙂
Varma hälsningar, Malin

 2 thoughts on “Läs boken Malins nya mat helt gratis!”

  • Oj! Din bok har varit på önskelistan länge – och nu bäddar du in den här – fantastiskt! Äter inte glutenfritt men har en aning om att jag kunde må bra av det. Mitt problem är att jag är allergisk mot mandel och nötter (och en hel del annat också…) och väldigt ofta används mandelmjöl i glutenfria bakverk. Råfood får jag t ex helt skippa – brukar inte finnas ngt för mig att äta.)

    På tal om din nya affärsidé så kom jag just på att det säkert finns andra än jag som inte kan äta mandel och nötter, Hur göra när ett recept tex. säger mandelmjöl och du inte vill använda vete – vad ta istället. Den här typen av grejer alltså.

    • Tack. Det är en vanlig fråga jag får. I min senaste bok har jag skrivit ingående om hur du kan byta ut ingredienser, i alla fall då det kommer till mjölsorter. Men en raw food-bok utan nötter och mandel är ju en superb idé. Ska skriva ner det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.