Finlandssvensk kock, författare och entreprenör

Tunghäftan

Jag måste flum-blogga idag för jag har något jättestort på hjärtat men jag vet inte riktigt hur jag ska ta upp det. Förlåt på förhand. 

Jag råkar befinna mig i ett vägskäl i mitt liv och jag har så stora känslor att jag de nästan skrämmer mig – jag kan ännu mindre pränta ner dem i en blogg! En total livsförändring i sikte alltså! Vad är det som händer med mig?

Plötsligt har jag fått så mycket större klarhet i mitt liv och jag ser min livsväg i ett helt annat ljus än tidigare. Men jag måste hålla låg profil om detta för affärernas skull. Därför blir det enbart ett kryptiskt meddelande idag.  

Old Hollywood – looken känns som mig. Det är inte ens svårt att fixa. Tar lika länge som att platta håret. Använder en megatjock locktång som jag alltid lyckas bränna mig i pannan med. Men det hör till, tänker jag.


Jag kommer att behöva bearbeta detta beslut i etapper samtidigt som jag listar ut de praktiska detaljerna. I tanken är jag ju redan VID MÅLET men NU måste jag lista ut hur jag ska sy ihop det här glappet mellan verklighet och dröm. Jag är på vippen att radera det här inlägget faktiskt… Vad ska ni tycka och tänka om mig? Men jag känner ändå att jag vill göra en tydlig markering i den här bloggen för mig att komma tillbaka till senare.

Typ; det var den här tiden som allt förändrades för mig och jag bestämde mig för att…  (hemligt). Den här bloggen kommer nämligen att vara en central punkt även i framtiden. Så avfölj nu inte, haha!

Ah detta livet. Så märkligt. Så utmanande. Så finurligt. Så magiskt. 
Jag har gått igenom så mycket och lärt mig så mycket – och det har ju bara börjat ännu. 

För mig handlar livet om att komma så nära sitt sanna jag som möjligt, och jag har alla planer på att leva som jag lär. Trixet är ju att förstå vad DET ÄR. Och sen också våga!

Fortsättning följer (om några månader).
Tills dess; glöm att jag skrev detta! 😀 Allt är som vanligt 🙂2 thoughts on “Tunghäftan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.