Finlandssvensk kock, författare och entreprenör

Veckans plock: Citrus + en rabattkod till min webshop

I samarbete med malinsfoodieliving

 

Jag inspireras för tillfället väldigt mycket av produkter med citrus och vackra förpackningar i citrusfärger. Därav veckans PLOCK  😉 Tänker att jag ska göra såna här collage lite oftare på bloggen, men inte sagt att det alltid behöver vara produkter ur min butik (det skulle kanske bli tjatigt). Jag var också lite rädd att ni skulle bli sjukt irriterade på mitt förnyade nyhetsbrev (som nu varje vecka sänder en sammanfattning av bloggens inlägg till alla prenumeranter), men till min förvåning är det väldigt många som läser dem och klickar er vidare på länkarna. Kul 🙂 

Avokado scoop & slicer | Citrus Salt Flakes | Ginger & Lemon Tea | Olivolja Citron | Citronpeppar | Kokosolja, doftfri | Citrus Spritzer | Mörk choklad, apelsin | Kökshandduk, new waves | Quinoapuffar | Quinori 

 

I veckan har jag vårstädat i min butik. Det är skönt att möblera om. Såklart började snön vräka ner kort efteråt… Ber om ursäkt för det. Det var såklart jag som tog ut våren i förtid! Men jag tycker ändå om snö i det här ljusa, milda formatet. Men inte längtar jag desto mindre efter våren för det.

Jag är egentligen ingen uttalad vårmänniska men jag har förändrats. Kanske för att jag har mer att se fram emot nuförtiden än tidigare vårar? Känner inte den där stressen inför en ny utmaning utan snarare nyfiken förtjusning. Det känns bokstavligen som att jag går emot ljusare tider! Jag har faktiskt slitit ner gardinerna i skyltfönstret nu för att så mycket ljus som möjligt ska kunna tränga in. Jag funderar också på att göra ett nytt försök med en citrusplanta. Jag tycker de är så vackra och härliga! Jag köpte en liten mandarinplanta (?) till butiken när jag öppnade ifjol men tyvärr trivdes den inte så bra. 😥  Den är stendöd men jag håller den ännu hemma i ett soligt fönster undangömd bakom en gardin i hopp om att ett mirakel ska ske och den ska uppstå från det döda. Tron kan flytta berg! Heh.

Jag skulle vilja inreda butiken i medelhavsstil men vet inte vilka inomhusplantor som skulle ge mig den känslan jag söker här inne. Kommer bara att tänka på utomhusväxter som lavendel och örter. Kanske någon av er läsare kan tipsa mig om fina inomhusväxter med mat-tema som jag kunde pynta butiken med? 

 

Som extra solig boost tänkte jag erbjuda er bloggläsare en rabattkod till min butik. 
Om ni slår in koden CITRUS i kassan får ni – 15 % rabatt på alla varor i köpkorgen. 
Koden gäller hela helgen, fram till måndag kl 07.00.

 

 

 

 Kommentera

E-postadressen publiceras inte.