Naturligt glutenfria recept & personlig blogg

Min butik äntligen redo!

Från och med idag är ni varmt välkomna att hälsa på mig i Sundom. Min nya arbetsplats! I en veckas tid har jag och sambon flyttat och stånkat och igår konstaterade vi att POFF, vi börjar kunna det här med att öppna nya ställen. In no time hade vi öppnat upp det här! Samborelationen höll även för denna pärs – men han suckade nog lite igår att han blivit utbränd! Det får man väl ta med en nypa salt, men jag lovade att jag inte ska flytta igen nu på ett BRA tag. Hyresvärden kikade in igår och han såg lite smått chockad ut över hur snabbt vi flyttat in. Men tid är pengar! 
Jag ville egentligen inte ta en bild utifrån eftersom det GRYMMA vädret inte inbjudit till varken fönstertvätt eller upputsning av gårdsplanen. Men hej – det är innehållet som räknas. 🙂 Snart kommer snön och gömmer allt ogräs…tur. Nu märker jag också att en ljusboll trillat ned. Alltså ÅH, vad det ska vara svårt för er att hållas… en butiksägares vardag, hehe. Men det är ganska skönt att min största frustration i livet just nu är en ljusbelysning. Ganska skönt liv, eller hur? Mina stressnivåer har absolut sjunkit i och med mitt karriärbyte. 
Summa sumarum – allt som finns på webshoppen + lite till hittar ni i denna lokal på kronviksvägen 4, Sundom. Öppet må-fre kl 12-18 .8 thoughts on “Min butik äntligen redo!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.